Boka bord

COVID-19 info

Vänner, nu får vi ta oss igenom dessa annorlunda tider tillsammans – för i slutändan är förstås Er och Vår hälsa det allra viktigaste.

Konceptet är fortsatt att sprida glädje och lite tapas & vin såklart. Dock har situationen gjort att vi tar en vecka i taget. Just nu har vi bestämt oss för att stänga måndagar , men ha öppet övriga dagar. Stänger för kvällen gör vi lite tidigare än vanligt ( 20:20). Öppettiderna uppdateras hela tiden längst ner på vår hemsida/ google.

Längtar du efter att sitta vid ett tapasbord och är fullt frisk (fullt frisk OCH helt utan symtom)? VÄLKOMMEN –  vi behöver er mer än någonsin. Vi har stora avstånd mellan våra sällskap. Vår personal har exakt samma instruktioner som ni, kom bara om du är frisk och helt symtomfri! Handsprit finns på mängder av ställen i restaurangen och vi vill att ni börjar med att sprita era händer när ni slår er ner. Vi har haft inspektioner för att se hur vi hanterar dessa märkliga tider och fått otroligt fint beröm kring hur vi hanterar detta. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss.

Vi tillåter upp till 20 personer att boka in varje kvart för en lugnare miljö när ni stiger in på Madrid TapasBar.
Ifall det är inte möjligt att boka in vid just den tiden som ni önskar testa att boka 15min senare eller innan.
Vi hoppas att ni får en bra upplevelse på Madrid TapasBar.


Följ oss på sociala medier för att få senaste informationen om vår restaurang och öppningen. 

Facebook  Instagram

Boka ett bord
Kontaktuppgifter

Alla bokningar bekräftas inom 2-3 timmar efter klockan 12.

Efter att du skickat in bokningsförfrågan bör du få mejl från oss inom ett par minuter, kolla så att den inte hamnat i din spam/skräppost mapp. Ifall du får vår mejl i skräppost markera den som ’Inte skräppost’.

Avbokningar eller ändringar av antal personer vill vi gärna ha senast 24h innan.