Integritetspolicy

Home / Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller från och med 2018-09-14.

Syftet med denna integritetspolicy (”Policyn”) är att informera dig om vilka personuppgifter vi samlar in när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats, hur den används samt några av de åtgärder vi vidtagit för att skydda dina personuppgifter. För att behandla och skydda personuppgifter på ett riktigt sätt följer vi Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR) och de principer för god sed som praktiseras på området.

Eftersom Policyn kan komma att ändras rekommenderar vi dig att då och då titta igenom den aktuella versionen. Om vi ändrar något i Policyn uppdaterar vi även datumet längre ner på sidan. Om du har några frågor med anledning av denna Policy eller hur R Madrid TapasBar hanterar dina personuppgifter vänligen kontakta oss, du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://madridtapasbar.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

På vår webbplats använder vi formulär för att boka bort & kontakta oss.
Med formulären samlar vi in all nödvändigt information som vi behöver för reservationen, för att kunna kontakta dig ifall det skulle behövas och även kunna identifiera och stoppa skräppost. De uppgifter som är personliga och som vi samlar idag in genom våra olika formulär på webbplatsen är

  • Namn
  • E-post adress
  • Telefonnummer

 

Om webbplatsen

Webbplatsen är producerad av digitalbyrå Foomle design och använder moderna tekniker och lösningar som t.ex. WordPress som publiceringsplattform och responsiv design för att anpassa utseendet för olika plattformar och skärmupplösningar.

 

Cookies

Om du gör prisförslag förfråga på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer.
Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar.
Du kan blockera cookies helt från att sparas hos dig och rensa bort tidigare cookies. Det är super enkelt och du kan läsa nedan hur du gör det beroende på vilken webbläsare du har.

Chrome, Google
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=sv

FireFox, Mozilla
https://support.mozilla.org/sv/kb/Ta%20bort%20kakor

Edge, Microsoft
https://support.microsoft.com/sv-se/help/10607/microsoft-edge-view-delet…

Internet Explorer, Microsoft
https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer…

Safari, Apple
https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/sfri11471/mac

 

Analys

Vi använder oss av Google Analytics. Analysverktyget från Google används för att utvärdera trafiken på webbplatsen. Det innebär att sammanställa rapporter över ditt beteende på webbplatsen för att R-Madrid TapasBar ska kunna förbättra innehållet så det bättre motsvarar dina behov. Insamling sker på ett anonymiserat sätt tack vare IP-maskering som bara använder en del av IP-adressen. Därför är det inte möjligt att spåra en identifierbar persons aktivitetsmönster på Internet. Insamlad data används enbart för statistiska ändamål på ett anonymiserat sätt. Google kommer inte att använda din förkortade IP-adress tillsammans med annan Google-data. Ett godkännande av webbspårning och analys kan återkallas när som helst. Ett tillägg till din webbläsare kan laddas ner från Googles webbplats och installeras (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

Vilka vi delar din data med

Google Inc.
Används för hantering av analyser och marknadsföring samt som e-postleverantör.
https://policies.google.com/privacy

One.com
Vi använder One.com som vår webbhotell där hela webbplatsen ligger med filer och databasen.
https://www.one.com/sv/info/sekretesspolicy

 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter så länge det finns ett dokumenterat syfte att behandla uppgifterna.
Vi kan komma att spara personuppgifter längre för att efterfölja en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Har du valt att ta emot mail ifrån oss så behöver vi självklart spara vissa personliga uppgifter som Namn och E-post adress för att kunna skicka ut till mail till er.

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har gjort några offertförfrågningar genom våra formulär på MadridTapasBar.se kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

 

Vår kontaktinformation

Har du frågor gällande vår webbplats eller information vi kanske har om dig så kan du maila till info@madridtapasbar.se.

 

 

Integritetspolicy senast ändrad 2018-09-14 17:45